Riječki karneval, Botel Marina i Travelana osvojili nagradu

17. studenog 2018. | Kategorija: Zabava & showbiz

maškareKVARNER – U sklopu 20. poslovno turističke burze PUT u hotelu Turist u Varaždinu, 15. studenog 2018. godine na prigodnoj svečanosti dodijeljene su nagrade Simply the best.

Ovu tradicionalnu godišnju nagradu za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije, tradicionalno već 10-tu godinu za redom dodjeljuje UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia. Nagrade su dodijeljene u pet kategorija: ugostiteljstvo, manifestacije, putnička agencija, novi projekt u turizmu realiziran u razdoblju od 8/2017 – 8/2018 i osoba za doprinos razvoju turističke ponude područja – lokalne zajednice.

Na temelju kandidatura koje je Turistička zajednica grada Rijeke dostavila dodijeljene su ukupno tri nagrade u tri različite kategorije:Riječki karneval je u kategoriji Manifestacije – Tematska događanja višednevnog trajanja, osvojio nagradu za izvrsnost, kreativnost i inventivnost sadržaja, koji na podlozi tradicije i običaja lokalne zajednice, kroz različite programe oblikuju jedinstvenu nacionalnu manifestaciju koja značajno obogaćuje hrvatsku turističku ponudu, posebno izvan glavne sezone.

Putnička agencija Travelana osvojila je nagradu u kategoriji Putnička agencija – Suradnja s lokalnom zajednicom na razvoju turističke ponude, za ostvarenu suradnju s lokalnom turističkom zajednicom na razvoju novih turističkih proizvoda koji su doprinijeli atraktivnosti destinacije i njenoj većoj turističkoj posjećenosti.

Botel Marina osvojio je nagradu u kategoriji Ugostiteljstvo – smještajni objekti s ponudom dodatnih sadržaja u destinaciji za inovativno uređenje, kvalitetu usluge te kreativan pristup oblikovanju i produkciji programa koji svojim sadržajima oplemenjuju turističku ponudu destinacije.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone