MUSICFEST U OPATIJI – EPICA 13.7., MORCHEEBA 19.7.

6. travnja 2024. | Kategorija: Zabava & showbiz

MUSICFEST TIJEKOM SRPNJA U OPATIJI – Svjetski poznata EPICA 13.7. dolazi na Ljetnu pozornicu, a 19.7. britanska MORCHEEBA

Nakon najavljenog ovogodišnjeg izdanja Festivala mjuzikla s kojim kreće opatijsko Ljeto na Ljetnoj sada slijedi vijest iz svijeta koncerata koja će neupitno oduševiti sve koji prate aktualnu svjetsku glazbenu scenu.

MusicFest od ove godine kreće u Opatiji, održavat će se sredinom srpnja, a prvo od objavljenih imena jedan je od najatraktivnijih sastava svojeg žanra čiji su zaštitni znak impresivna sopranistica Simone Simons i spektakularni scenski nastupi – svjetski poznata EPICA nastupa 13. srpnja 2024. godine na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Epica je jedan od onih sastava koji su u središtu aktualnosti. Širom svijeta pune arene, njihovi obožavatelji broje se u milijunima, a prošle godine posebno je impresivan bio njihov nastup na EXIT-u koji mnogi opisuju kao nezaboravan. Ovog ljeta, 13. srpnja, dolaze na opatijsku Ljetnu pozornicu i najavljuju spektakl!

Pravi šou počinje i nešto ranije, jer prije Epice stižu kelti iz Celtica Pipes Rock koji će zagrijati publiku spojem metala, gajdi i vatre i uvesti nas u vruću večer dobre glazbe.

Ulaznice potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.

 

NA MUSICFEST DOLAZI I MORCHEEBA – Na opatijsku Ljetnu pozornicu19. srpnja 2024. godine dolazi i  MORCHEEBA.

Poznati britanski sastav Morcheeba osnovan je sredinom devedesetih od strane pjevačice Skye Edwards i braće Paula i Rossa Godfreya koji su svojom glazbom u kojoj kombiniraju trip-hop, rock, folk rock i downtempo brzo stekli brojne obožavatelje širom svijeta.
Njihova studijska izdanja osvajala su vrhove top ljestvica od kojih su dva dosegla Top 10 Ujedinjenog Kraljevstva, a pjesme kao što su “Rome Wasn’t Built in a Day”, “The Sea”, “Trigger Hippie”, “Undress Me Now”, “Part Of The Process” i mnoge druge priskrbile su im legendarni status među publikom koja će ovog ljeta, u predivnom ambijentu opatijske Ljetne pozornice, moći uživati u glazbi Morcheebe.

Ulaznice potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, te u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici u Opatiji, radnim danom od 8 do 15 sati.