Marketing

Tko smo
Kvarnerski je jedan od najposjećeniji internetski dnevnik na Kvarneru i Primorsko-goranskoj županiji s više tisuća pojedinačnih posjeta dnevno kako na našem portalu tako i na stranicama društvenih mreža.

Prednosti interneta
Već danas se niti jedan tiskani medij ne može nositi s internetskim dnevnikom. Internetski dnevnik nudi brzu, preciznu i interaktivnu vijest koja je trenutno dostupna daleko većem broju korisnika nego je to kod drugih medija.

Što osiguravamo
– Za najmanje novaca najveću uslugu.
– Vašu će vijest ili reklamu unutar mjesec dana vidjeti najmanje 10.000 vaših potencijalnih korisnika/kupaca (5% ukupnog stanovništva Kvarnera).
– Povećati će se praćenje, transparentnost i uspješnost vašeg rada i aktivnosti.
– Veći broj građana na kvarnerskom području biti će upoznat s vama i vašim radom, na način na koji vi to budete željeli.
– Ukoliko već nema te svoj banner, mi vam banner izrađujemo besplatno.
– Besplatno postavljanje bannera.

Usporedite naše cijene s ostalima

Usporedite naše cijene i one ostalih medija. Najpovoljniji smo i do 50% među internetskim dnevnicima.
Naši banneri dnevno koštaju gotovo cijenu jedne kave, dok prosječna cijena oglašavanja u tiskanom mediju iznosi oko 1.600 kuna za samo jedan dnevni oglas veličine ljudskog dlana.

Medijsko pokroviteljstvo
Kvarnerski.com vrši i medijska pokroviteljstva. Ono se sastoji u besplatnom prenošenju informacija ili postavljanje bannera na svoje stranice u zamjenu za javno isticanje kvarnerskog kao medijskog pokrovitelja na dotičnoj manifestaciji i slično.

Kako naručiti oglašavanje?
Vrlo jednostavno, samo se javite putem e-maila kvarnerski.com@gmail.com i ostalo je na našim djelatnicima.