NA GRADINI ANDREJ ŠKEDEL POVEO RIJEČKU PUBLIKU U SVIJET ILUZIJE

7. rujna 2020. | Kategorija: Zabava & showbiz
Gradina Trsat

Gradina Trsat

ZABAVA – Publika Ljeta na Gradini s oduševljenjem je pratila riječkog iluzionista Andreja Škedela koji je još jednom potvrdio svoj status na iluzionističkoj sceni i pokazao zbog čega ga nazivaju „riječkim Houdinijem“. Svojim zanimljivim manipulacijama i tematskim iluzijama nikoga nije ostavio ravnodušnim, a na licima posjetitelja dalo se iščitati kako su njihova očekivanja nadmašena!

Škedelovom nastupu publika se posebno veselila, s obzirom da ga na riječkim pozornicama nisu imali prilike vidjeti već duže vrijeme. Nastup je bio isprepleten mađioničarskim trikovima, tematskim iluzijama i intrigantnim manipulacijama, a posjetitelji su kroz show koračali mističnim svijetom uz nesvakidašnje prizore koji ostavljaju bez daha.

Napete scenske manipulacije i jedinstvene iluzije pratili su svjetlosni i zvučni efekti, a sjajni Andrej iz minute u minutu publiku je držao u neizvjesnosti. Kombinirajući trikove s kartama, užetom, ali i izvodeći neke od fascinantnih iluzija, uspio je zadržati punu pozornost publike koja je svaku točku nagrađivala glasnim pljeskom. Andrej Škedel je publici predstavio presjek dvadesetogodišnjeg rada posvećenog magiji i iluziji, a ispunjeno gledalište pokazalo je da postoji veliko zanimanje za ovaj neobičan i intrigantan svijet.

Ovaj je nastup ujedno bio i posljednji u ovogodišnjem izdanju 15. Ljeta na Gradini koje je ugostilo ukupno jedanaest programa. Tematski raznoliki sadržaji i ovog su Ljeta Trsatsku gradinu učinili nezaobilaznom lokacijom za provođenje ljetnih večeri, unatoč nesvakidašnjim okolnostima. Na trsatskoj pozornici nastupilo je 130 izvođača, a organizatori su uspjeli uspješno provesti u djelo glazbene, scenske i umjetničke programe, na oduševljenje posjetitelja koji su i ove godine vjerno pratili svaku manifestaciju.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone