ZANIMLJIVA ZNANSTVENA KONFERENCIJA U OPATIJI

5. rujna 2018. | Kategorija: Tech & znanost

brod more trajektTECH – U Opatiji će se od 10. do 12. rujna 2018. godine održati međunarodna znanstvena konferencija o primjeni automatike u pomorskim sustavima, pomorskoj robotici i plovilima – CAMS 2018.
Na konferenciji sudionici će se upoznati s najnovijim znanstveno-istraživačkim postignućima u područjima primjene automatike na brodovima, u pomorskoj robotici i na plovilima.

“CAMS 2018 konferencija će omogućiti izvrsnu priliku za industriju, sveučilišta i istraživačke laboratorije da se upoznaju s budućim trendovima u domeni pomorskih kibernetičko-fizikalnih sustava (marine cyber-physical systems) kao i s novim inovativnim idejama koje će promijeniti načine kako će se koristiti ovi sustavi u budućnosti”, navode organizatori.

Suorganizatori skupa su FER, Laboratorij za podvodne sustave i tehnologije (LAPOST) i Međunarodna federacija za automatsko upravljanje (IFAC), a podršku pružaju i Hrvatsko društvo za komunikacije, računarstvo, elektroniku, mjerenja i automatiku – KoREMA te Centar za podvodne sustave i tehnologije – CEPOST.
(kv)