OPATIJA – ZORAN PREDIN PJEVA ARSENA DEDIĆA

25. ožujka 2019. | Kategorija: Kultura

Predin-770x439_cKULTURA – Kreativno bogatstvo jednog od najznačajnijih novovalnih kantautora traje već 40 godina te je i dalje je u punom zamahu. U godini u kojoj slavi 40 godina svoje karijere, Zoran Predin objavio je i svoje 40. studijsko izdanje: “Zoran pjeva Arsena”, predstavio je svoju novu knjigu “Glavom kroz Zid” (u izdanju Frakture) te se publici zahvalio na najljepši mogući način – pjesmom na rasprodanim gala koncertu u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Za najnoviji album “Zoran pjeva Arsena“, objavljen krajem veljače u izdanju Croatia Records, Predin je, kao Arsenov prijatelj, kolega i srodna poetska duša, iz njegovog šarolikog opusa odabrao 12 pjesama od kojih su dvije već predstavljene kao singlovi: “Kuća pored mora” i “Pamtim samo sretne dane”. Ovo izvanredno djelo nastalo je u suradnji s Damirom Kukuruzovićem i pratećim bendom Django Group, dok se kao poseban gost pridružio i Arsenov sin, slavni pijanist, Matija Dedić.

Predin će uz Damira Kukuruzovića i njegov Django Group, album predstaviti i u Opatiji na koncertu 10. svibnja 2019. u 20 sati u Centru Gervais.

Cijena ulaznice iznosi 130,00 kuna. Cijena ulaznice za studente i umirovljenike iznosi 110,00 kuna a popust je moguće ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija.

Ulaznice se prodaju u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Na dan koncerta, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je od 19 sati. (kv)