VELIKI KONCERT U OPATIJI – SUM41 OVE NEDJELJE NA LJETNOJ POZORNICI

9. lipnja 2023. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

<p>Sum 41 are among the bands surfing the second wave of pop-punk </p>VELIKI KONCERT U OPATIJI – Ove nedjelje (11.6.) na Ljetnoj pozornici u Opatiji po posljednji put nastupaju planetarno poznati SUM 41!

Nakon više od 15 milijuna prodanih ploča diljem svijeta i sedam objavljenih albuma, nominacije za nagradu Grammy, dvije nagrade Juno (sedam nominacija), nagrade Kerrang!, kao i višestruke Alternative Press Music Awards, Sum 41 je ostao jednostavno rock bend – beskompromisan i iskren bez namjere usporavanja.

Karijera kanadskog benda SUM 41 krenula je prije više od dva desetljeća i to s albumom prvijencem All Killer No Filler iz 2001. godine. Njihov zaigran pop-punk zvuk odmah su prihvatili milijuni fanova širom svijeta. Singlovi “Fat Lip”, “In Too Deep” i “Motivation” doveli su ih visoko na glazbene ljestvice, te album učinili platinastim u SAD-u, Kanadi i Velikoj Britaniji, a bend globalno popularnim.

Vrata Ljetne pozornice se otvaraju u 20 sati, predgrupa The Lunar Year nastupa u 21 sati, a SUM41 dolazi na pozornicu u 22 sata.

“Biti dijelom SUM 41 od 1996. donijelo nam je neke od najboljih trenutaka naših života. Zauvijek ćemo biti zahvalni starim i novim fanovima, koji su nas bezgranično podržavali. Hvala vam za zadnjih 27 godina.” – izjavili su članovi SUM 41. Naime, bend je objavio raspuštanje nakon ovoljetne turneje i koncert u Opatiji zadnja je prilika za vidjeti ovaj popularan bend u živo!

(kv)