VELIKI KONCERT – MICHAEL BOLTON nakon 14 godina ponovno u Hrvatskoj

26. lipnja 2023. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Bolton MichaelKVARNER – Još je malo do velikog koncerta Michael Boltona u Opatiji. Naime, koncert ovog glazbenog velikana se održava 6. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji !

Ovaj poznati američki glazbenik, skladatelj i pjevač započeo je svoju karijeru u sedamdesetim godinama kao skladatelj i pjevač u heavy metal bendu Blackjack. Prvi samostalni album objavio je 1976., ali pravi uspjeh postigao je u osamdesetima s albumima “The Hunger” i “Soul Provider”, koji su postali platinasti.

Veliki koncert Michael Boltona u Opatiji, 6 srpnja na Ljetnoj pozornici

Bolton je poznat po svom snažnom i emocionalnom glasu koji je dosegnuo vrhunac u devedesetima s uspješnicama poput “How Am I Supposed to Live Without You”, “When a Man Loves a Woman” i “Time, Love and Tenderness”. Ukupno je prodao više od 75 milijuna albuma diljem svijeta.

Kapacitet za sjedeća mjesta je ograničen, a ulaznice možete pronaći na ULAZNICE BOLTON

Bolton je primio brojne nagrade, uključujući dva Grammya i dvije American Music nagrade. Osim svoje solo karijere, surađivao je i s brojnim drugim glazbenicima poput Luciana Pavarottija, Celine Dion, Ray Charlesa, Kenny G i Kissa. 2011. godine snimio je humorističku pjesmu “Jack Sparrow” s grupom Lonely Island, koja je postala internet uspjeh.

Osim glazbe, Bolton se bavi i humanitarnim radom i osnivač je organizacije Michael Bolton Charities koja se fokusira na pomoć djeci i žrtvama nasilja u obitelji.

Glazbeni spektakl vrhunskog Michaela Boltona na Ljetnoj pozornici u Opatiji 06.07.2023!

(kv)