Ulaznice u prodaji za najveći live dance tulum “CRO Dance Night”: Colonia, Karma i E.T. u Opatiji

15. svibnja 2023. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

opatija ljetna partyUlaznice u prodaji za najveći live dance tulum „CRO Dance Night“: Colonia, Karma i E.T. u Opatiji
Vraćamo se u devedesete kada je CRO dance žario i palio noćnim životom Opatije!

U subotu, 17. lipnja tri najpopularnija hrvatska dance sastava Colonia, Karma i E.T. će po prvi puta zajedno nastupiti na velikom flashback koncertu „CRO Dance Night“ koji će oživjeti njihove najveće hitove: “Tek je 12 sati”, “Da ti nisam bila dovoljna”, “Oduzimaš mi dah”, “Za tvoje snene oči”, “Sedam dana”, “Amore mio” i dr. kojima su osvajali radijski eter i plesne podije, a čije zarazne melodije i danas rado pjevušimo.

Boytronic i Katarina Rautek iz grupe E.T., Tara Šušelj i Nenad Čirjak iz grupe Karma, te Boris Đurđević i Ivana Lovrić iz Colonije zajedničkim će snagama na jednu noć Opatiju pretvoriti u hrvatsku prijestolnicu dance glazbe, a Ljetna pozornica će kao najveći klub na otvorenom odzvanjati moćnim dance zvukom, poznatim tekstovima i plesnom ritmovima do dugo u noć.

Ulaznice po cijeni od 15 eura (113,02 kune) mogu se kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji, u Matuljima u New Sound agenciji i online na www.mojekarte.hr.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone