TRADICIONALNI MAŠAKARANI KLAPSKI MARATOM SELI U LJETO

13. siječnja 2021. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Maškarani klapski maraton 2021. u ljetnom izdanju!

Maškarani klapski maraton 2021. u ljetnom izdanju!

Vrijeme u kojem živimo je i dalje nepredvidivo, ali mu se treba prilagoditi pozitivnim mislima i planovima, proći će i ovo – poruka je organizatora jednog od najpozitivnijih, najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja na Kvarneru “Maškaranog klapskog maratona”, koji je svoje dvanaesto izdanje trebao doživjeti 30. siječnja.

Epidemiološke mjere i očuvanje zdravlja i dalje su svakako primarni cilj svih nas pa će se tako i ova izuzetno popularna manifestacija prilagoditi situaciji. No, ipak se neće održati u okrnjenom izdanju ili se otkazati već će Maškarani klapski maraton doživjeti svoje ljetno izdanje te će se održati na velikoj pozornici opatijske Ljetne pozornice, a o točnom datumu javnost i klape će biti obaviještene uskoro. Opatija će tako, nakon Ljetne Balinjerade, doživjeti još jedno ljetno izdanje popularnih karnevalskih događanja, a ne treba sumnjati da će pod vedrim opatijskim nebom i na jedinstvenom prostoru Ljetne pozornice ovogodišnje izdanje manifestacije biti atraktivno te privući brojnu publiku.

U mislima da će već naredne godine Maškarani klapski mararon ponovno zapjevati u zimskom karnevalskom periodu, organizator poziva klape i publiku da se pripremaju za ljetno uživanje u veseloj i raspjevanoj atmosferi kakva je ovu manifestaciju promovirala u nezaobilaznu, uz već tradicionalnu poruku “krepat, ma ne molat”.