Tisuće sadnica za ljepšu Opatiju

20. travnja 2021. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Tisuće sadnica za ljepšu Opatiju
Podjela sadnica iznajmljivačima s područja TZG Opatija. Podjela sadnica iznajmljivačima obiteljskog smještaja s područja TZ grada Opatije održat će se: u subotu, 24. travnja 2021. g, od 08:00 do 13:00 sati, u rasadniku Opatija (Park Angiolina).

Svim iznajmljivačima obiteljskog smještaja s područja TZ grada Opatije, Turistička će zajednica Opatije pokloniti 5 sadnica. Sadnice je potrebno preuzeti u navedenom terminu budući da preuzimanje nakon navedenog termina neće biti moguće. Uz sadnice, iznajmljivači će dobiti i paket promotivnih materijala za svoje smještajne jedinice.

Podjela sadnica će se održati uz strogo pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Molimo iznajmljivače da prilikom preuzimanja sadnica nose masku za lice i poštuju preporuke o držanju minimalne tjelesne udaljenosti.

Ulaz u Rasadnik bit će moguć isključivo sa strane Švicarske kuće, a unutar Rasadnika bit će označena mjesta na kojima je potrebno čekati svoj red.

Prilikom preuzimanja sadnica potrebno je predočiti osobnu iskaznicu, a molimo da iznajmljivači ponesu vlastite kemijske olovke za potrebe potpisivanja.

 

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju, kontakt osoba: Željka Stašić, 0992443392, zeljka@visitopatija.com