Sergej Ćetković najavljuje veliki koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji

9. svibnja 2023. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

SERGEJ TOUR 2023 ćetkovićSergej Ćetković najavljuje veliki koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji
Ulaznice u prodaji od 9. svibnja u sustavu Mojekarte.hr

Nakon brojnih rasprodanih koncerata, Sergej Ćetković najavljuje svoj najveći ovoljetni nastup 15. kolovoza 2023. na Ljetnoj pozornici u Opatiji!

Popularni glazbenik i kantautor, koji je na sceni više od 20 godina, ispunit će prekrasni opatijski ambijent ljubavnim baladama, ali i pjesmama koje će Ljetnu pozornicu pretvoriti u veliki plesni podij na otvorenom.

Glazbeni put Ćetkovića započeo je još u dječačkoj dobi u bendu “Vatrena srca” u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. Profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine poslije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a uskoro Sergej postaje jedan od najpoznatijih pjevača i u Hrvatskoj.

Izuzetno romantičan, samozatajan i velikodušan prema publici, oduševit će prisutne pozitivnom energijom i emotivnim izvedbama koje će dodatno ugrijati srca u toploj ljetnoj noći u Opatiji.

Ulaznice po cijeni od 22 € (165,76 kn) do 35 € (263,71 kn) su u prodaji od utorka, 9. svibnja u sustavu Mojekarte.hr, te u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, u Matuljima u New Sound agenciji, kao i u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb, Opatija) radnim danom od 8 do 16 sati.