Savršen stand-up show za dejt DEJTNAJT na Ljetnoj pozornici u Opatiji

6. rujna 2020. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

13.9.Opatija štamparOPATIJA – U nedjelju, 13. rujna 2020. s početkom u 20 sati na Ljetnoj pozornici u Opatiji gostuje stand up kolektiv LAJNAP sa savršenim showom za dejt „DEJTNAJT“ . Voljeli tu osobu ili ne. Večer na kojoj ćete odmah znati pašete li si.

Dejtnajt obrađuje temu muško-ženskih odnosa i kako preživjeti iste. Ljubavni savjeti uvijek dobro dođu, a LAJNAPovci su se potrudili izvući one najbolje iz svojih dugogodišnjih veza i karijera. Na greškama se uči, kažu mnogi, a kako vi ne biste previše (sa)griješili i morali sjediti u ljubavnoj “klupi za magarce”, dođite i naučite nešto o zavođenju, vezama, seksu i srodnim dušama. Kroz ljubavne anegdote i avanture vode vas LAJNAPovi Kupidi: Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković i Goran Vugrinec. Pridružite im se i uživajte u 90 minuta smijeha.

Cijena ulaznice iznosi 80,00 kuna, a mogu se kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu (Splitska 2A), Foto Reviji (Užarska 28), u Matuljima (Newsound, Trg M.Tita 2) te online na mojekarte.hr

Na dan izvedbe, blagajna na mjestu izvedbe otvorena je sat vremena prije početka programa.
U slučaju kiše, program će se održati u centru Gervais (Nikole Tesle 5) u isto vrijeme.