PROSLAVLJENI TENOR TOMISLAV MUŽEK 28. SVIBNJA DOLAZI U OPATIJU

30. travnja 2021. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

KULTURA – Novi datum koncerta Tomislava Mužeka u Opatiji - Koncert Tomislava Mužeka i Tria, planiran za 16. travnja i odgođen zbog zabrane kulture od strane Stožera PGŽ, održat će se u petak, 28. svibnja 2021. s početkom u 20 sati u opatijskom centru Gervais.

 Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum, a oni koji žele vratiti ulaznice i ostvariti povrat novca, to mogu učiniti do petka, 21. svibnja 2021. na mjestima gdje su iste kupili.

 Podsjetimo, Tomislav Mužek proslavljeni je tenor čija je uspješna karijera poznata diljem Europe. U pratnji glazbenih virtuoza Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na glasoviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu, u Opatiji će izvesti jedinstveni program koji obuhvaća izbor poznatih talijanskih kancona poput Chitarre Romane i obrade pjesama izvođača koje privatno voli slušati kao što su Sting, Eric Clapton, Arsen Dedić i dr.

Cijena ulaznice iznosi 150 kuna, odnosno 130 kuna s popustom za umirovljenike i studente, a mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr. Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja. Program se održava u skladu s epidemiološkim mjerama.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone