OSNOVAN OGRANAK KVARNERSKE INCIJATIVE U OPATIJI

5. travnja 2022. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

OPATIJA – Odlukom Predsjedništva stranke osnovan je Ogranak Opatija Kvarnerske inicijative – regionalne platforme. Tim je povodom održana svečana sjednica Ogranka na kojoj su prisustvovali predsjednik Ante Štampalije, članovi Predsjedništva i Ogranka, predstavnici Liste za Rijeku i ostali uzvanici.

Za predsjednicu Ogranka Opatija izabrana je Ana Sturm Martinic, arhitektica iz Veprinca, članica Odbora za prostorno planiranje i članica povjerenstva Gradskog vijeća. Dopredsjednik je Adriano Uković te članovi izvršnog odbora Klara Rabenseifner Miljević, Roberto Žigulić, Željko Mustapić, Pavle Puž i Nikola Hlanuda.

Ana Sturm Martinic je zahvalila Predsjedništvu i članovima stranke na povjerenju. “Zadovoljna sam što je Kvarnerska inicijativa već na prvim lokalnim izborima nakon osnivanja prepoznata od strane birača”, rekla je.

„Relativno mali broj aktivnih članova unutar tijela vlasti nadoknađujemo stručnošću, transparentnošću i kritičnim razmišljanjem koje proizlazi na svojim početcima kao Udruge aktivnog građanstva i sada stranke s regionalnim karakterom“, rekla je Sturm Martinić.

„Danas smo u mome gradu i slavimo osnivanje Ogranka Opatija koji je već prepoznat, prisutni smo u Gradskom vijeću, imamo 6 članova u odborima i u nekoliko Mjesnih odbora. Vidim da zajedno rastemo, kritički promišljamo i uvjeren sam da ćemo napraviti velike stvari za Opatiju i građane Opatije“, rekao je Ante Štampalija.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone