OPATIJA / VOLOSKO – Zatvaranje dijela Ulice R. K. Jeretova za sav promet

11. studenoga 2020. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Zatvaranje dijela Ulice R. K Jeretova za sav promet

Zatvaranje dijela Ulice R. K Jeretova za sav promet

Od 11. studenog do 22 prosinca 2020.

Od 11. studenog 2020., u 9.00 sati, do 22. prosinca 2020. g.

ZBOG RADOVA NA SANACIJI KOLNIKA

ZATVARA SE ZA SAV PROMET DIO ULICE RIKARDA KATALINIĆ JERETOVA (OD ULAZA U VOLOSKO DO GROBLJA VOLOSKO)

 

Županijska uprava za ceste Primorsko-goranske županije započinje radove sanacije dijela ŽC-5051 u Opatiji, u ulici Rikarda Katalinić Jeretova. Izvoditelj radova je L.E.-M.I.L. d.o.o. Ozalj.

Radovi će se odvijati u dvije etape (dionice), s time što će tijekom izvođenja radova svaka od tih dionica biti zatvorena za sav promet.

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, sutra, dana 11. studenog 2020. godine od 9.00 sati, započinje se s radovima I. etape (dionice), na dijelu ulice Rikard Katalinić Jeretov ispred ex. garaže Autotroleja do groblja Volosko.

Zbog ovih radova ZA SAV PROMET ZATVARA SE DIO CESTE OD KRIŽANJA S UL. DR. IVANA POŠČIĆA DO SPOJA S UL. PUT UZ DOL (tj. od ulaza u Volosko do groblja Volosko).

ZABRANA ĆE TRAJATI DO 22. PROSINCA 2020. GODINE.

Tijekom radova, prometovanje ovom dionicom neće biti moguće, te će sav promet biti preusmjeren na Novu cestu (D-66). Za stanovnike ulice R. K. Jeretov bit će omogućen prolaz do njihovih kuća. Za promet će biti otvorene ulice dr. Ivana Poščića i Put uz Dol po postojećem prometnom režimu.

Autobusi javnog prijevoza će prometovati po Novoj cesti, i to:

  1. Linija 32:

Jelačić trg – Kuk (kružni tok) – Nova Cesta – Slatina i dalje redovnom trasom u polasku i povratku. Na novoj trasi linija će koristiti sva autobusna stajališta u smjeru Rijeke, a u smjeru Lovrana privremena autobusna stajališta Volosko Vaga, Vila Andrea, Veterinarska stanica, Mala škola, Spar i 40BOX.

  1. Linija 34:

Matulji – Kuk (kružni tok) – Nova cesta – Ul. Matka Laginje i dalje redovnom trasom u polasku i povratku.

Na novoj trasi linija će koristiti sva autobusna stajališta u smjeru Rijeke, a u smjeru Opatija privremeno autobusno stajalište kod Spara i u Laginjinoj ulici.

  1. Linija 35:

U polasku prometuje trasom: Tošina (bivša garaža Kvarner Expressa) – Nova Cesta – Ul. Matka Laginje – Tržica – Slatina – Veprinac.

U povratku prometuje trasom: Veprinac – Slatina – Nova Cesta – Ul. Dr. Ivana Poščića – Tošina (bivša garaža Kvarner Expressa). U povratku na novoj trasi linija će koristiti autobusno stajalište u ul. dr. Ivana Poščića, kod Spara i u Laginjinoj ulici.

 

Radovi na drugoj dionici od groblja Volosko do spoja ove ulice s Ulicom maršala Tita i A.Štangera započet će početkom 2021. godine, o čemu će se dati najava neposredno prije njihovog početka.