OPATIJA – VLATKO ŠTAMPAR ODUŠEVIO

23. studenoga 2021. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Vlatko Štampar - ODRASLOST // RASPRODANO - SamoborOpatija je povodom Noći kazališta imala priliku gledati dva izvrsna nastupa.

Nakon nedavno nastupa popularnog dua Irene Grdinić i Maria Lipovšeka Battifiace, koji su s predstavom Casabianca oduševili i do suza nasmijali publiku u opatijskom centru Gervais, program je nastavljen s nastupom Vlatka Štampara, a ovaj komičar je iznova jednostavno oduševio!

“Dragi ljudi kao što vidite, stvari se generalno raspadaju. Laganja, muljanja, ubojstva, krađe i varanja, plus zabrane, strah i novo normalno. Sve znate. Ali treba gledati stvari sa svjetlije strane. Treba ne razmišljati o tome. Kako? Jednostavno. Zabezekneš nekog nečim dobrim”, ovim riječima Vlatko Štampar je počeo svoj show u Opatiji i još jednom se dokaza ponajboljim komičarem u Hrvatskoj.

Epidemiološka situacija u Opatiji – koja se zaoštrila upravo tri dana prije ovog nastupa – sigurno je utjecala na veći odaziv publike koja bi inače stigla, no oko 120 posjetitelja odlučilo je ispravno što su došli i uživali u forama koje su nasmijavale do suza.  Vlatko Štampar je dokazao još jednom da je smijeh najbolji lijek.

(Z.M.)