OPATIJA – Priznanja prvoj grupi malih plivača

14. srpnja 2021. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Priznanja prvoj grupi malih plivača

OPATIJA – Na opatijskoj plaži Tomaševac uručena su priznanja prvoj grupi malih plivača koji su pohađali školu plivanja, a koja ima tradiciju dužu od 15 godina i kroz koju je prošlo blizu 1 000 djece iz Opatije, Rijeke, Viškova te područja cijele Liburnije

KŠR Gorovo u suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa Opatija i ove godine organizira “Školu plivanja za predškolski i mlađi školski uzrast” kroz koju djeca, pod stručnim vođenjem, na dječjoj plaži Tomaševac uče plivati usput uživajući u zabavi i zanimljivim igrama. Škola se organizira u grupama te je tako danas svečano obilježen završetak škole za prvu ovogodišnju grupu koju su činila djeca iz Opatije i Viškova, a ovih dana započinje i rad druge grupe. Veseli i zadovoljni mališani dobili su priznanja u maloj svečanosti na kojoj nije nedostajalo smijeha i dobrog raspoloženja. Ono što svakako valja napomenuti da se ove godine po prvi put održava i škola plivanja te sportsko – rekreativni program i za osobe s invaliditetom koje dvaput tjedno imaju svoj dan na plaži.

Uz sve navedeno, KŠR Gorovo, pod pokroviteljstvom Grada Opatije, nastavlja tradiciju održavanja  sportsko – rekreativnog programa na plaži Tomaševac te se tako svi zainteresirani mogu uključiti u aktivnosti koje održavaju ujutro od 9 – 11, te poslije podne od 16 – 18 sati. Tradicija traje već dugi niz godina, a dobrodošli su svi.

Photo: KŠR Gorovo