OPATIJA – KLIZALIŠTE U OPATIJI ODUŠEVILO BROJNE MALIŠANE

12. prosinca 2021. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

OPATIJA – Jedno od omiljenih okupljališta najmlađih posjetitelja Adventa u Opatiji zasigurno je klizalište „Ledena čarolija“ na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Ove godine s tematskim naslovom „Ledeni grad velikog srca“, klizalište otvorilo je svoja vrata jučer i ostaje otvoreno do 9. siječnja 2022. godine. Oni kojima su draže zimske radosti na suhom, mogu se opustiti uz bogatu ponudu toplih napitaka i ukusnih zalogaja adventskih kućica uz klizalište.

Radno vrijeme klizališta je od ponedjeljka do četvrtka, od 11 do 21 sat, petkom od 11 do 22 sata, subotom od 10 do 22 sata, te nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena za 45 minuta klizanja s vlastitim klizaljkama iznosi 20 kuna, a s unajmljenim klizaljkama je 30 kuna. Na led se ulazi svaki puni sat. Broj klizača ograničen je na 50. Škola klizanja pod vodstvom trenera Aleksandera Cara organizirana je u trajanju od 13. prosinca 2021. do 7. siječnja 2022. Prijave počinju u ponedjeljak, 13. prosinca od 11 sati u kućici za najam klizaljki. Škola se održava ponedjeljkom, srijedom i petkom od 15 do 16 sati (početnička grupa) i od 16 do 17 sati (napredna grupa). Cijena iznosi 150 kuna, te uključuje 10 sati škole i najam klizaljki. Za vrijeme škole klizanja, klizalište mogu koristiti samo polaznici škole.

U nedjelju, 12. prosinca u 13 sati elegantnim klizačkim figurama u ruhu poznatih likova iz bajke, Klizački klub Medo iz Zagreba zadivit će mališane i njihove roditelje u predstavi „Bajka na ledu“. Ulaz je slobodan. Prigodne božićne pjesme vikendima će na Ljetnoj pozornici nakratko zamijeniti glazbeni program uživo u izvedbi Davida Danijela, benda Blu Kanu, Duleta i Bonace i drugih domaćih snaga. Ove subote zabavljali su majstori vrhunske zabave Techno Vikings, kvartet saksofona s bubnjevima koji izvodi obrade hitova elektronske muzike te autorske skladbe inspirirane tim glazbenim žanrom, a danas je na redu Blu:Kanu. Svakog vinekda koncerti i dobra zabava uz poseban gastro kutak i adventsku šumu za zaljubljene.

Osim svakodnevnih radosti na i uz klizalište, organiziran je i novogodišnji program za mališane koji će prvi ispratiti Staru godinu točno u podne na Ljetnoj pozornici u društvu kostimiranih animatora i zabavnih tematskih igara. Tradicionalni doček Nove godine uz klizalište na Ljetnoj uz Grooverse plesnim će ritmovima uvesti one starije u neke nove, sretnije početke!