OPATIJA – FEKALIJE SE SLIJEVALE PO GLAVNOJ PROMETNICI

10. svibnja 2024. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga
NEVJEROJATAN PRIZOR U OPATIJI – Fekalije se slijevale po glavnoj prometnici uslijed začepljenja kanalizacijskog okna. Uzrok vjerojatno nepropisno odbačen građevinski materijal.
Jučer ujutro izbile su fekalije u centru Opatije, nedaleko bivše policijske postaje, hotela Mozart i glavne prometnice koja se nalazi uz obalnu šetnicu i kupališta Slatina. Uskoro se počeo širiti neugodan miris a tekućina slijevati na glavnu prometnicu. Brojni građani i šetači promatrali su neugodan prizor u čudu.
Liburnijske vode brzo su stigli na mjesto i ustvrdili da je razlog izbijanja fekalija začepljenje kanalizacijskog okna. Po prvim informacijama od samih djelatnika Liburnijskih voda do začepljenja je došlo zbog taloženja tvrdog materijala, vjerojatno građevinskog materijala koji se nepropisno bacao u kanalizaciju. Potvrdu sumnji ustvrdit će se naknadno kamerom koja služi da bi se kontrolirao kompletan sustav kanalizacije.
U pomoć djelatnicima Libunijskih voda priskočila je i Javna vatrogasna postrojba Opatija koji su hitno očistili cestu i doveli prostor u red.
(Ivan R.)