MNOGE ĆE OBRADOVATI VIJEST – DODATNA IZVEDBA HARLEM GOSPEL CHOIR U OPATIJI

12. listopada 2023. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Harlem Gospel ChoirOPATIJA – Rasprodane ulaznice za Harlem Gospel Choir 9.12. u Opatiji, dodatna izvedba 10.12. uskoro u prodaji!

 Nedugo po objavi, opatijska publika pohrlila je po ulaznice za koncert najpoznatijeg američkog gospel zbora HARLEM GOSPEL CHOIR koji 9.12. gostuje u Centru Gervais u Opatiji. Ulaznice su rasprodane u rekordnom roku, a potražnja je trajala i danima nakon.

 „Zbog iznimnog interesa potrudili smo se ispuniti želju naše publike i uspjeli u tome. Drago mi je što mogu najaviti dodatni datum održavanja Harlem Gospel Choira u Opatiji koji će svoj koncert pored 9.12. održati i 10.12., kako bi što veći broj naših sugrađana dobio priliku uživati u ovom jedinstvenom događaju“, rekao je ravnatelj Ernie Gigante Dešković u ime organizatora iz Festivala Opatija.

 Harlem Gospel Choir nastupao je za dvojicu papa, za Nelsona Mandelu, na posebnim priredbama američkih predsjednika i britanske kraljevske obitelji, surađivali su s Bonom Voxom iz U2-a, Keithom Richardsom iz Rolling Stonesa, oduševljavaju milijunsku publiku širom svijeta, uživaju status svjetskih zvijezda i najpoznatijeg američkog gospel zbora. Utemeljio ih je poznati Allen Bailey prije gotovo 40 godina iz redova najboljih pjevača harlemskih crnačkih kršćanskih crkava i afro-američke kulture, a povodom sjećanja na Martina Luthera Kinga. Od tada do danas njihova popularnost dosegla je vrtoglave razine, a u Opatiji će predstaviti svoj poseban program posvećen legendarnoj Whitney Houston: HARLEM GOSPEL CHOIR – Celebrating 60 Years of Whitney Houston.

 Dodatni koncert održat će se u nedjelju, 10.12. s početkom u 20 sati u Centru Gervais, a ulaznice kreću u prodaju 13.10. (petak) od 9 sati u sustavu Mojekarte.hr. Osim online, ulaznice će biti dostupne i u uredu Festivala Opatija (Ljetna pozornica, Zert bb, radnim danom od 8 do 15 sati), u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji.