MATULJI – ENI ŠEBALJ ISTUPILA IZ SDP-a

12. veljače 2021. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga
logo_sdpMATULJI – Više se ne može skriti činjenica da SDP proživljava tešku krizu na svim razinama. Nakon unutarstranačkih svađa, masovnih istupanja iz te stranke u Zagrebu i Vukovaru, raspuštanja cijelih ogranaka i kroničnog pomanjkanja ozbiljnijeg kadra u toj stranci što se jasno vidi u profilu kandidata koje SDP ističe širom Hrvatske (ni Kvarner tu nije iznimka), Matulji su očito samo još jedna u nizu sredina gdje ova stranka polako ali sigurno tone.
 
Jučer je iz te stranke istupila Eni Šebalj, aktualna zamjenica načelnika Općine Matulji, jedna od najvažnijih karika SDP-a Matulji i kandidatkinja te stranke za Sabor RH na posljednjim parlamentarnim izborima.
 
“Istupila sam jer se razilazimo u mišljenju kako voditi stranku. Htjela sam da se o kandidatu SDP-a za načelnika očituju svi članovi stranke, a ne samo općinski odbor koji ima tek 11 osoba. Smatram da se treba raditi korektnije”, navela je Šebalj za medije te istaknula da će u narednim danima pojasniti svoj budući politički angažman.
(kv)