DUJMIĆ: STANOVI ZA MLADE I GARAŽE VEĆ SU U PRIPREMI, DOK DRUGI KANDIDATI PRIJE IZBORA OBEĆAVAJU MI RADIMO

24. svibnja 2021. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga
ivo dujmić opatijaOPATIJA – Na današnjoj tiskovnoj konferenciji gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić i njegov tim su naveli: “Dok drugi tek pričaju i obećavaju, mi to već godinama ostvarujemo. Imamo sportsku dvoranu, kulturni centar, dva nova dječja vrtića u Opatiji i Veprincu, imamo 48 POS-stanova, izgradili smo SRC Dobreć, imati ćemo još većeg u Poljanama, završava se kompletno preuređen Društveni dom u Veprincu, osigurana su EU sredstva za uređenje Ville Angiolina, preuređenje parka Angiolina, završetak uređenja Amerikanskih vrtova, centar u Voloskom posvećen Andriji Mohorovičiću je pri završetku s drugom fazom, ide novi trg u Iki”, naveli su.
“Osigurali smo sredstva za Centar za inkluziju osoba sa invaliditetom, kao i za uređenje prostora poduzetničkog inkubatora za mlade, radimo projekt nadogradnje OŠ Opatija sa uređenjem okoliša i sportskim sadržajima, paralelno sa projektom dnevnog boravka za starije osobe u maloj školi Volosko. Dok drugi pričaju mi radimo”, naveo je Dujmić.
“Vrijeme je za sigurnost i nastavak ovih projekata, a ne eksperimente. Već su pripremljeni natječaji za izgradnju tri gradske garaže s kojima će se riješiti problem parkinga. Idu novi stanovi za mlade s kojima ćemo riješiti ovo pitanje. Sve smo to već pripremili i sada nam je potrebno povjerenje građana kako bismo te projekte dovršili”, zaključio je Dujmić.
(I.R.)