DODATNI TERMIN U PRODAJI – Hot Men Dance Show u Opatiji i 10.3.

2. siječnja 2024. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

0309 hot men dance showRekordna potražnja za ulaznicama za Hot Men Dance Show u Opatiji. Dodatni termini izvedbe u prodaji!

Nakon što su dva termina za subotu 9.3.2024. rasprodana u rekordnom roku, zbog iznimnog interesa plesni erotski HOT MEN DANCE SHOW, koji se povodom Dana žena održava u opatijskom centru Gervais, održat će se u još dva dodatna termina u nedjelju 10.3.2024., u 18 sati i u 21 sat.

Cijena ulaznice iznosi 37€ za Red A, 32€ za mjesta u parteru i 22€ za mjesta na balkonu. Ulaznice su u prodaji online putem na www.mojekarte.hr i na prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr (Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka).

Nastali 2014. godine u Budimpešti, začetnika Pietra Jacksona, Hot Men Dance se ubrzo proslavio širom Europe kao jedna od najboljih muških revijalnih plesnih skupina koja kombinira moderan i erotski umjetnički ples.

Nastup se izvodi u kostimima koji su prilagođeni određenoj priči i glazbi, a mješavinom modernih plesnih stilova kao što su R’n’B, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance, uz segment erotskog plesa i zavođenja, ovaj nastup podjednako prikazuje zavidan fizički izgled plesača kao i njihovu umjetničku spretnost.

Hot Men Dance čine profesionalni plesači koji dolaze iz Mađarske, Austrije, Italije i Njemačke, nerijetko istovremeno profesionalni modeli i sportaši. Posebnim koreografijama, plesnim, glazbenim i akrobatskim elementima, a sve uz snažan naboj erosa, nikada ne ostavljaju publiku ravnodušnom. Idealan program za žensko društvo koje želi proslaviti svoj Dan žena!

Program je namijenjen isključivo ženskoj publici. Program nije namijenjen mlađima od 18 godina.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone