DAME, VEČER ZA VAS – Najpoznatiji europski Hot Men Dance Show u Opatiji za Dan žena

24. prosinca 2023. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

0309 hot men dance showPovodom Dana žena – HOT MEN DANCE SHOW

Najpoznatiji europski Hot Men Dance Show nastupa 9.3.2024. (subota) u opatijskom centru Gervais!

Nastali 2014. godine u Budimpešti, začetnika Pietra Jacksona, Hot Men Dance se ubrzo proslavio širom Europe kao jedna od najboljih muških revijalnih plesnih skupina koja kombinira moderan i erotski umjetnički ples.

Nastup se izvodi u kostimima koji su prilagođeni određenoj priči i glazbi, a mješavinom modernih plesnih stilova kao što su R’n’B, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance, uz segment erotskog plesa i zavođenja, ovaj nastup podjednako prikazuje zavidan fizički izgled plesača kao i njihovu umjetničku spretnost.

Hot Men Dance čine profesionalni plesači koji dolaze iz Mađarske, Austrije, Italije i Njemačke, nerijetko istovremeno profesionalni modeli i sportaši. Posebnim koreografijama, plesnim, glazbenim i akrobatskim elementima, a sve uz snažan naboj erosa, nikada ne ostavljaju publiku ravnodušnom. Idealan program za žensko društvo koje želi proslaviti svoj Dan žena!

Zbog iznimnog interesa publike organiziraju se dva nastupa istog dana. Prvi nastup počinje u 18 sati, a drugi u 21 sat.
Program je namijenjen isključivo ženskoj publici. Program nije namijenjen mlađima od 18 godina.

Cijena ulaznice iznosi 35€ za Red A, 30€ za mjesta u parteru i 20€ za mjesta na balkonu. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 15 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr