OPATIJA – 4 TENORA DOLAZE NA LJETNU POZORNICU

3. rujna 2020. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

The 4 Tenors - Šalata 2019_photobyIgorKelčecOPATIJA – Đani Stipaničev,Filip Hozjak, Vladimir Garić i Marko Pecotić svojim će glasovima i šarmom 18. rujna zasigurno osvojiti publiku na veličanstvenoj Ljetnoj pozornici u Opatiji!

Ovog su se ljeta 4 Tenora treći put u karijeri okrunila prvom nagradom publike s pjesmom “Moja Dalmacija” na održanim 23. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Nakon Dalmacije, pripremaju nam pravu glazbenu poslasticu na spektaklu pod opatijskim zvjezdanim nebom!Autorsko djelo Gorana Karana, uz aranžman Nikše Bratoša, bilo je izvrsno prihvaćeno od publike, a s novim vjetrom u leđima 4 Tenora stižu na Ljetnu pozornicu u Opatiju, gdje će 18. rujna u 20 satiodržati koncert na otvorenom, uz miris mora i šum valova.

Kontinentalcu Filipusvaka poveznica s morem odmor je u punom smislu te riječi, a o Opatiji ima samo riječi hvale:Opatija ima dugu glazbenu povijest i ne zovu ju bez razloga hrvatski Sanremo. O prirodnim ljepotama tog kraja ne treba trošiti riječi. No, ono što nas glazbenike posebno veže uz Opatiju jest “Dora”, kao i neizostavna Ljetna pozornica koja svake godine donosi više fantastičnih koncerata svjetski poznatih imena kao i renomirana imena s domaće glazbene scene. Stoga nam je velika čast što se mi možemo ove godine upisati na glazbenu kartu Ljetne pozornice i publici donijeti dašak glamura povezanog s klasikom koju izvodimo na naš poseban način.

IVladimir nam govori o Opatiji: Za taj me kraj vežu studentski dani u Lovranu. Puno sam puta do sada bio u Opatiji, a neizostavna je asocijacija na taj dio Jadrana i festivalska scena pa mislim da su vrhunska atmosfera koja tamo vlada i publika glavni razlozi zbog kojih smo ponovno na Kvarneru.

Budući da mu svi koncerti ostanu u posebnom sjećanju, sigurni smo da će tako biti i s ovim.

Prekrasan prostor koncerta je jedinstvena pozornica, smještena na zelenom poluotoku znamenitoga opatijskog parka Angiolina, odmah uz more. Lokacija i ambijent, što ga stvaraju kombinacija kamena i flore, čine pozornicu izuzetno atraktivnom za koncertne spektakle. Tenori rado biraju ovakve prostore s bogatom tradicijom. Opatija je po svojoj tradiciji i povijesti grad velikih spektakala, gdje su na koncerte rado dolazili domaći ljubitelji glazbe i oni iz susjednih zemalja.A Tenori gdje god da dođu, osvajaju svojim interpretacijama arija, evergreena, šansona. I naravno, neizostavnim humorom, šarmom i pozitivnom energijom.

Ulaznice po cijeni od 120 kn dostupne su putem sustava Eventim