Željko Sopić: Hvala svima, prihvatili ste me kao da sam Riječanin

13. prosinca 2023. | Kategorija: Sport

nk-rijeka-logoSPORT – Glavne zvijezde večeri bili su, naravno, nogometaši Rijeke. Iza Rijeke je sjajna polusezona koju će nogometaši Rijeke zaključiti utakmicom protiv Rudeša u subotu.

– Zahvalio bi se predsjedniku i cijeloj Upravi na ukazanom pojverenju. Neću se ispričati za zadnji poraz budući da će ih biti još kao i pobjeda. Pobjeda protiv Rudeša se podrazumijeva i napravit ćemo sve da je ostvarimo, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke.

– Hvala mojoj obitelji, ženi i djeci na potpori. Hvala svima u Rijeci jer primili ste me kao da sam Riječanin. Iznenađen sam ostao organizacijom i cijelim klubom. Uvijek sam se pitao kakav je Rijeka klub i sad, kada sam došao, vidio sam da su ovdje postavljeni temelji europskog kluba i vjerujem da ćemo u budućnosti postaviti letvicu još više, ustvrdio je Željko Sopić.

Prisutne je pozdravio i kapetan Nediljko Labrović.

– Jako sam zadovoljan ovom polusezonom i vjerujem da ćemo u nastavak ući još jači. Htio bi zahvaliti navijačima koji su uvijek bili naš 12. igrač, kako ove, tako i proteklih sezona. Hvala svima na podršci, rekao je Nediljko Labrović.