VRIJEME JE ZA SMIJEH – IVAN ŠARIĆ U GERVAISU

2. ožujka 2019. | Kategorija: Kultura, Opatija, Matulji, Lovran, Draga
Ivan Šarić

Ivan Šarić

OPATIJA – Jedan od najboljih hrvatskih stand up komičara dolazi u Opatiju, u centar Gervais, 29.4., s početkom u 20 sati!

Ivan Šarić se stand up komedijom bavi više od deset godina od kada je skupio veliku kilometražu putujući po nastupima po Hrvatskoj, Sloveniji, Engleskoj, Srbiji, BiH… Dosad je prešao brojku od 1.500 nastupa, a posebno je zapamćen njegov izvrstan nastup u velikoj dvorani Lisinski koju je rasprodao – dvaput. Tada ga je u ta dva dana gledalo čak 3.500 ljudi.

Ivan Šarić je pripadnik novog vala stand up komičara koji oduševljava publiku verzijom britkog britanskog humora Eddie Izzarda i Monty Python-a uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj. Njegov stil mješavina je opservacijskog i apstraktnog humora od muško-ženskih odnosa, života na Balkanu, političkih i regionalnih tema pa sve do sarkastičnog pogleda na samog sebe čime njegov nastup garantira smijeh do suza.

Radio je i kao televizijski voditelj na MTV Adriji, a zatim prelazi na RTL nakon čega je česti gost raznih uspješnih projekata poput “Tvoje lice zvuči poznato” na Novoj TV.

Ulaznice možete kupiti OVDJE  ili u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, itd.

(kv)