Ulaznice za treći nastup Hot Men Dance Showa u Opatiji kreću u prodaju ovog petka!

18. siječnja 2024. | Kategorija: Hrvatska

0309 hot men dance showHot Men Dance Show i treći dan u Opatiji!

Ulaznice za nastup 8.3. kreću u prodaju u petak, 19.1. u 18 sati u sustavu Mojekarte.hr

Opatijski nastup jedne od najboljih europskih muških revijalnih plesnih skupina koja kombinira moderan i erotski umjetnički ples, Hot Men Dance, izazvao je neviđen interes ženskog dijela publike! Ulaznice za 09. i 10. ožujka, odavno su rasprodane, a zbog velikog interesa organiziran je i treći datum nastupa, također u dva termina: 8. ožujka 2024., u 18 sati i u 21 sat u Centru Gervais u Opatiji.

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 19. siječnja 2024. s početkom u 18 sati u sustavu Mojekarte.hr i na prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr (Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka). Cijena ulaznice iznosi 37€ za Red A, 32€ za mjesta u parteru i 22€ za mjesta na balkonu.

Nastali 2014. godine u Budimpešti, začetnika Pietra Jacksona, Hot Men Dance se ubrzo proslavio širom Europe kao jedna od najboljih muških revijalnih plesnih skupina koja kombinira moderan i erotski umjetnički ples.

Nastup se izvodi u kostimima koji su prilagođeni određenoj priči i glazbi, a mješavinom modernih plesnih stilova kao što su R’n’B, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance, uz segment erotskog plesa i zavođenja, ovaj nastup podjednako prikazuje zavidan fizički izgled plesača kao i njihovu umjetničku spretnost.

Hot Men Dance čine profesionalni plesači koji dolaze iz Mađarske, Austrije, Italije i Njemačke, nerijetko istovremeno profesionalni modeli i sportaši. Posebnim koreografijama, plesnim, glazbenim i akrobatskim elementima, a sve uz snažan naboj erosa, nikada ne ostavljaju publiku ravnodušnom. Idealan program za žensko društvo koje želi proslaviti svoj Dan žena!

Program je namijenjen isključivo ženskoj publici. Program nije namijenjen mlađima od 18 godina.