Udruga Rukotvorine Krk: Natječaj za sudjelovanje na prigodnoj božićno-novogodišnjoj izložbi  

5. studenog 2021. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

1. Udruga Rukotvorine Krk iz Krka poziva sve zainteresirane likovne umjetnike i hobiste, neovisno o statusu, da svoje radove prijave za sudjelovanje na skupnoj tematskoj izložbi koja će se u gradu Krku odvijati između 10. prosinca 2021. i 20. siječnja 2022. godine.

2. Za sudjelovanje na izložbi koja će biti postavljena u Galeriji Decumanus, Ul. Josipa Jurja Strossmayera 2, 51500 Krk, svaki autor može prijaviti najviše pet radova inspiriranih božićno-novogodišnjim motivima i temama, dok tehnike, mediji i materijali pritom nisu zadani.

3. Radove je potrebno prijaviti najkasnije do 01. prosinca 2021. godine. Prijavu čine: ime i prezime autora, kontakt podaci (telefon, e-mail, internetska stranica, profil na društvenim mrežama) i kratak opis prijavljenog rada uz navođenje njegovog naziva i tehničkih karakteristika: medija, dimenzija, godine nastanka, i ostalih relevantnih podatka, ako je potrebno. Zajedno s kvalitetnom fotografskom dokumentacijom prijava se dostavlja e-mailom na: rukotvorinekrk@gmail.com. Radovi bez navedenih podataka neće se uzimati u razmatranje.

4. Autori triju najboljih radova dobit će poklon iznenađenja, o čemu će odluku donijeti publika i predstavnici Udruge Rukotvorine Krk. Nagrađeni autori bit će poznati na dan otvorenja izložbe, 10. prosinca 2021. godine.

5. Autori prijavljenih radova dužni su dan prije otvorenja izložbe, 09. prosinca 2021., između 09.00 i 12.00 sati, dostaviti svoj rad u Galeriju Decumanus, te ga 20. siječnja 2022. godine, između 09.00 i 12.00 sati, iz iste preuzeti.

6. Svi izloženi radovi bit će fotografirani i promovirani na Facebook profilu Udruge Rukotvorine Krk i internetskim stranicama Grada Krka.

7. Dodatne informacije mogu se dobiti e-mailom na: rukotvorinekrk@gmail.com.

Prilozi:
podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone