TRILER NA RUJEVICI – Rijeka – Dinamo 2:2

13. studenoga 2023. | Kategorija: Sport
Rujevica

Rujevica

SPORT – Nogometaši Rijeke i Dinama remizirali su 2:2 u utakmici 15. kola SuperSport HNL-a.

Rijeka je otvorila utakmicu akcijom Pašalića i Fruka koja nije dala rezultata, Dinamo je odgovorio ubačajem Kulenovića kojeg je, uz manje probleme, uhvatio Labrović.

U devetoj minuti Baturina je ubacio iz slobodnog udarca, Perković je ostao sam na drugoj vratnici, a udarac glavom otišao je pored gola.

Četiri minute kasnije Špikić je pucao s 18 metara, Labrović je bio siguran. Nakon izgubljene lopte, Kulenović se našao u dobroj situaciji na 17 metara, ali Labrović je ponovo dobro reagirao.

Nova prilika za modre u 14. minuti. Goda je skrenuo jedan ubačaj, Labrović uspio obraniti i blokirati pokušaj Kanenka. Nakon kornera, Perković je gurnuo za Ademija koji je imao dvije odlične situacije pred golom Rijeke, ali Labrović je sjajno reagirao.

Uslijedila su dva pokušaja Pašalića, onaj u 21. minti s 18 metara otišao je malo iznad grede.

U 31. minuti Selahi je gurnuo za Smolčića koji je ostavio za Fruka na 16 metara, ali udarac je na putu prema golu pogodio Smolčića.

Dinamo je poveo u 41. minuti. Ademi je gurnuo za Špikića koji se sjurio sam prema golu Rijeke. Špikić je pokušao proigrati u sredinu, lopta mu se vratila natrag odbivši se od Gode i Špikić je pogodio praznu mrežu – 0:1.

Dinamo je prvi prijetio u nastavku. Kulenović je pobjegao i snažno pucao s desne strane, Labrović je uhvatio udarac.

Rijeka je sjajnu priliku propustila u 48. minuti. Ivanović je ubacio s desne strane, Janković je odlično pucao, a Zagorac odbio. Pjaca je iz blizine pucao glavom, ali lopta je otišla pored gola, a malo je nedostajalo da je Ivanović gurne u praznu mrežu.

Pritisak se isplatio, u 53. minuti Fruk je ubacio iz slobodnog udarca, Selahi poentirao glavom – 1:1!

U 61. minuti Janković je proigrao Pjacu koji je snažno pucao lijevom nogomet, ali Zagorac je bio spreman.

U 71. minuti Pjaca je sjajno izbacio Ivanovića koji je napravio sve, uspio dobiti duel, ali udarac je otišao daleko od gola.

Šest minuta kasnije Pašalić je potegnuo s 25 metara, Zagorac je efektnom obranom sačuvao mrežu.

I onda je uslijedila luda završnica.

U 81. minuti, nakon ubačaja iz kornera, Labrović je prvi udarac Kulenovića sjajno obranio, Perić je odbijanac pospremio u mrežu – 1:2.

I kada se činilo da bi modri mogli otići s Rujevice s tri boda, u 88. minuti Čabraja i Pjaca brzo su izveli slobodan udarac, Čabraja je ubacio, a Mitrović sjajno poentirao za konačnih 2:2.