ŠVERCER, POD UTJECAJEM NARKOTIKA, ZABUNOM DOVEO ILEGALNE MIGRANTE NA OTOK KRK

26. kolovoza 2020. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

emigrati ilegal imigratiLUDO – Kad pomislimo da smo već sve vidjeli, desi se nešto što više ne znamo je li komično, tragično ili nešto treće.

Švercer ilegalnih migranata, pod utjecajem narkotika, zabunom je doveo na otok Krk cijeli kombi pun ilegalnih migranata!

Naime, umjesto na željeno odredište Brinje (mjesto u Lici) stigao je u Dobrinj! Švercer je u GPS pogrešno ukucao destinaciju i sa 24 ilegalaca stigao na središnji trg Dobrinja među zbunjene mještane koji su u čudu gledali što se to dešava.  Švercer je tada, vidno pod utjecajem opijata, izišao iz kombija i bez imalo problema raspitivao se kod okupljenih gdje se on to točno nalazi. Po svjedocima ni ilegalni migranti nisu pokazivali prevelike probleme s time što se dešava.

Policija je brzo stigla i privela švercera i ilegalne migrante.

Inače, ilegalni migranti koji budu uhvaćeni u Hrvatskoj vrate se u Bosnu gdje iznova ilegalno ulaze u Hrvatsku pa se po desetak puta jedne te iste migrante hvata, koji više ni ne stvaraju probleme pri uhićenju jer i sami kažu kako se vidimo na istom mjestu za nekoliko tjedana. Ovi možda ne na istom mjestu u Dobrinju, možda u Brinju.

(kv)