SPORT – Topli pljesak navijača za riječke junake iz Rusije

22. srpnja 2018. | Kategorija: Sport

bradaric-1SPORT – Filip Bradarić, dr. Boris Nemec i Mladen Pilčić u petak su izašli na travnjak uoči ogleda protiv Zadra praćeni toplim pljeskom riječkih navijača. Razlog nije teško pogoditi, Bradarić, Nemec i Pilčić u Rusiji su bili dio reprezentacije Hrvatske što je osvojila drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu.

Filip Bradarić je u Rusiji postao prvi nogometaš Rijeke koji je stigao do finala SP-a ušavši u igru protiv Islanda umjesto Luke Modrića, najboljeg igrača turnira, opravdavši na najbolji mogući način povjerenje izbornika.

Dr. Boris Nemec i ekonom Mladen Pilčić već su starosjedioci u reprezentaciji, ovo im je bilo drugo odličje sa svjetskih smotri, nakon što su bili dio legendarne reprezentacije što je 1998. godine u Francuskoj osvojila povijesnu broncu.

Uoči utakmice Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, uručio je svakome prigodan dar, uokvirenu fotografiju reprezentacije Hrvatske sa stadiona HNK Rijeka. Ujedno, vratar Rijeke Simon Sluga svom je suigraču Filipu uručio jednu fotografiju s nastupa protiv Islanda.

Filip je ujedno dres reprezentacije bacio u publiku, a stigao je u prave ruke mladog navijača Rijeke koji nije mogao sakriti osmijeh s lica. (kv)