SPORT – Ivan Nevistić produljio ugovor s Rijekom

9. srpnja 2018. | Kategorija: Sport

sport rijekaSPORT – Vratar Ivan Nevistić produljio je suradnju s Rijekom na četiri godine. Nevistić se nakon potpisa ugovora pozdravio sa suigračima i napustio pripreme u Kranjskoj Gori, te će se na posudbi pridružiti Muri, novom slovenskom prvoligašu.

– Produžio sam ugovor na obostrano zadovoljstvo. Tu sam već tri godine i mogu reći da sam sretan zbog nastavka suradnje. Ponavljam, bila je obostrana želja i brzo smo se dogovorili, rekao je Ivan Nevistić koji je prošle sezone branio na posudbi u Varaždinu.

– Posudba u Varaždinu mi je puno donijela, na meni je sada da koncentrirano radim. Imam svoj cilj i siguran sam da ću ga ostvariti. Najbitnije je da branim. Lani sam branio u Drugoj hrvatskoj ligi, ovo je sada Prva slovenska liga i motiviran sam da na toj posudbi budem najbolji što mogu biti. I da se jednog dana vratim u Rijeku jer to je cilj, ustvrdio je Nevistić koji je prvi dio priprema odradio s Rijekom.

– Jako smo dobro radili s trenerom Gojkom Mrčelom. Sretan sam što sam s Rijekom odradio ovaj dio priprema. Rijeka je veliki klub, sve je posloženo, kada si ovdje, trebaš se samo koncentrirati na treninge, ustvrdio je Nevistić zaželjevši suigračima sve najbolje u novoj sezoni.

– Poruka suigračima je neka nastave dobro raditi i vjerujem da, uz malo sreće, iduće sezone mogu ostvariti jako dobre rezultate. Ja ću biti najveći navijač i gledat ću svaku utakmicu kao što sam radio i dosad, zaključio je Ivan Nevistić.