RIJEKA UZ PUNO SREĆE UZELA BOD PROTIV OSIJEKA – ZAVRŠILO JE 1:1

21. siječnja 2023. | Kategorija: Sport

nk-rijeka-logoKOMENTAR – Rijeka je u Gradskom vrtu protiv Osijeka uspjela uz puno sreće i asistenciju VAR-a uzeti bod. Bod je bod, ali ne možemo biti zadovoljni igrom Rijeke.

Već u 9 minuti uslijedio je šok. Korner iz desnog kuta izveo je Caktaš, loptu je glavom vratio Žaper točno za Špoljarića koji s pet metara čelom pogađa mrežu Labrovića. Rijeka gubi.

Osijek je uskoro imao još jednu 100% priliku i gredu, a Rijeka je prvi put zaprijetila tek u 29 minuti. Marin je prošao po lijevom krilu, ubacio loptu na prvu vratnicu gdje se našao Frigan, ali nije naciljao okvir vrata.

Napokon malo sreće za Rijeku! 36 minuta i sudac je dosudio kazneni udarac za Riječane. Odluka je pobudila polemike i bilo je provjere VAR-a. Udarac izvodi Firgan i GOL! Precizno za 1:1
Onda je uslijedila dominacija Osijeka. Rijeka je imala svojih prilika, ali bez realizacije.

Rijeka bolja u drugom poluvremenu

U drugom poluvremenu Rijeka je izgledala bolje. Držala je igru u svojim nogama i kontrolirala igru. Osijek je u tom dijelu utakmice uglavnom ostajao na svojoj strani terena, a Rijeka je u nekoliko navrata imala mogućnost preokreta. Bila je to Rijeka kakvu se želi gledati. Onda opet šok.

U 89 minuti Osijek zabija gol! Nakon asistencije Miereza loptu je smjestio u mrežu s pet metara Živković. Ali onda opet VAR i opet se sreća okrenula prema Rijeci. Pogodak je poništen zbog zaleđa. Ostaje OSIJEK 1:1 RIJEKA.
Sretni smo za našu Rijeku i osvojen bod. Ali moramo biti pošteni i priznati da je ova Rijeka još daleko od ekipe kakvu se želi.

(I.R.)