RIJEKA – 7. RIJEČKI INTERDISCIPLINARNI KONGRES

10. listopada 2019. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
Kampus

Kampus

RIJEKA – 7. Riječki interdisciplinarni kongres (RIK) će se održati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 14. i 15. studenog 2019. godine.

“RIK je regionalni studentski kongres koji se već 7. godinu za redom održava na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci s ciljem okupljanja stručnjaka i studenata iz različitih područja znanosti te njihovom zajedničkom raspravom o jednoj temi. Tema ovogodišnjeg RIK-a je „Sloboda govora – govor mržnje“, a obradit ćemo ju kroz studentska izlaganja, pozvana predavanja, radionice, tribine i okrugle stolove”, navodi se.

“Ovim putem pozivamo studente iz različitih grana znanosti da se priključe našem kongresu te da svojim znanjima i iskustvima pridonesu kvalitetnim raspravama i prezentacijama.  Od sudionika kongresa očekujemo prezentaciju u trajanju od 15-30 minuta kao i aktivno sudjelovanje u raspravama o temama drugih prezentacija kroz cijelo vrijeme trajanja kongresa. Troškove smještaja i prehrane tijekom trajanja kongresa preuzimaju organizatori, a troškove putovanja ćemo podmiriti ukoliko bude dodatnih novčanih sredstava. Prilikom prijave na kongres očekujemo sažetak prezentacije i temu koja bi se obrađivala u prezentaciji. Organizacijski odbor će evaluirati sažetke te će obavijestiti sudionika o njegovoj prijavi. Također uvodimo kategoriju pasivnih sudionika. Obaveza pasivnih sudionika je slušanje svih predavanja i aktivno sudjelovanje u raspravama”, zaključuje Marko Berberović, Predsjednik Studentskog zbora Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Kotizacija za aktivne sudionike: 50,00 kuna.

Kotizacija za pasivne sudionike: 70,00 kuna.

Za prijavu kliknite OVDJE

(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone