Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za 2020./2021. predškolsku godinu

28. srpnja 2020. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

vrtić djecaOPATIJA – Poštovani roditelji, dana 24. srpnja objavljeni su rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2020./2021. Liste djece možete pronaći u dokumentima ispod teksta. Svoje dijete roditelji mogu identificirati na listi putem šifre koja je dobivena prilikom predaje dokumentacije, navode iz Vrtića Opatija.

Na listama su također naznačeni planirani datumi dolaska djece u vrtić u rujnu kako bi se prilagodba mogla odvijati postepeno i na što adekvatniji način za dijete. Ukoliko neki roditelji nisu u mogućnosti krenuti u vrtić s planiranim datumom dolaska koji je naznačen na listi, molimo da se jave na broj telefona 569 462 ili broj mobitela 099 569 52 47 (Gorana Mišćenić, stručna suradnica psihologinja), kako bismo dogovorili drugi mogući termin.

Za sva dodatna pojašnjenja i informacije o rezultatima upisa djece kao i o mogućim promjenama na listi čekanja, roditelji se mogu javiti u upravu vrtića u Opatiji na brojeve telefona 271 665 ili 272 407.
Roditelji svoje žalbe mogu podnijeti Upravnom vijeću vrtića u pisanom obliku u roku od 8 dana od dana objave rezultata o upisima.

DODATNE INFORMACIJE ZA RODITELJE

Roditelji novoupisane djece bit će kontaktirani od strane stručnog tima radi dogovora oko provedbe inicijalnog razgovora.

Na inicijalnom razgovoru:

  • prikupljaju se podaci o obitelji, porodu djeteta, psihofizičkom razvoju djeteta, njegovim navikama i potrebama i nekim drugim specifičnostima. Molimo roditelje da na razgovor ponesu ispunjeni Upitnik za roditelje nove djece
  • dogovorit će se i termin polaska djeteta u vrtić kao i postupci roditelja i vrtića za vrijeme perioda prilagodbe djeteta
  • roditelji mogu postaviti sva pitanja i dobiti sve potrebne informacije vezane uz upis i boravak djeteta u vrtiću
  • roditelji trebaju donijeti svu medicinsku dokumentaciju za djecu s razvojnim teškoćama ili posebnim potrebama npr. alergije ili ostale posebne prehrambene potrebe, febrilne konvulzije, kronična ili teža oboljenja, govorne poteškoće, poteškoće motornog ili spoznajnog razvoja i sl. (ukoliko to već nisu učinili prilikom predaje Prijave za upis djeteta u vrtić)
  • roditelji donose liječničku potvrdu pedijatra te presliku knjižice procijepljenosti djeteta – liječničku potvrdu moguće je predati i nakon inicijalnog razgovora, no svakako prije dolaska djeteta u skupinu početkom rujna budući da bez ove dokumentacije nije moguće potpisati ugovor niti krenuti u proces prilagodbe (vrijedi samo za novoupisanu djecu, ne i za djecu koja su već bila upisana u neki od naših objekata ili programa, ali su tijekom ovih upisa zatražili premještaj)
  • NA INICIJALNI RAZGOVOR RODITELJI DOLAZE SA SVOJIM DJETETOM (barem jedan roditelj)
  • Zbog trenutne epidemiološke situacije inicijalni razgovori će se obavljati u vrtiću Ičići, Liburnijska 30, Ičići, po unaprijed dogovorenom rasporedu.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, na žalost, ove godine nismo u mogućnosti organizirati roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece. Umjesto toga, pokušat ćemo vam sve informacije što detaljnije pružiti putem naših mrežnih stranica ili pak telefonskim putem. Stoga vas molimo da u ovom razdoblju redovito pratite naše stranice. Također, pozivamo vas da nam se obratite vezano uz bilo kakva pitanja ili nedoumice oko polaska vašeg djeteta u vrtić. To možete učiniti na brojeve telefona 569 462; 569 463.

Pozivamo vas da u tekstu na sljedećoj poveznici https://djecji-vrtic-opatija.hr/Kutak-za-roditelje/O-odgoju-i-razvoju/Polazak-u-jaslice-ili-vrtic pročitate više o PRILAGODBI DJETETA NA VRTIĆ.

Rezultati upisa u Vrtić OPATIJA
Rezultati upisa u Vrtić VOLOSKO
Rezultati upisa u Vrtić IČIĆI
Rezultati upisa u Vrtić VEPRINAC
Rezultati upisa u Vrtić LOVRAN