RAZGOVOR – IVA BRNČIĆ, SAVRŠENO VRIJEME ZA MASAŽU

25. svibnja 2020. | Kategorija: Bijela kronika
Iva Brnčić

Iva Brnčić

RAZGOVOR – U našoj seriji razgovora s vrijednim pojedincima s kvarnerskog područja ovoga puta na red je došla Iva Brnčić iz Opatije koja se preko 15 godina bavi fizioterapijom u području masaža, a usto je i učitelj yoge i skijanja.

Kvarnerski: Početkom godine otvorili ste i svoj salon u samom centru Matulja.

Iva Brnčić: Da, nalazi se u zgradi Graditelja tj. Erste banke i u ponudi imam medicinske masaže, anticelulitne tretmane, iz kojih bi izdvojila popularnu maderoterapiju i cupping masažu, depilacije hladnim voskom, toplim voskom i popularnom šećernom pastom – poznata egipatska depilacija.

Kvarnerski: Zanimljivo je što ste masašu spojili s yogom. Kako ste to učinili?

Iva Brnčić: Razmišljala sam na koji način objedinit masaže i yogu, no realno ono sto je bitno je da terapeuti koji rade u Positivi (moja malenkost i moja radnica) živimo zdrav i aktivan život, obje smo u sportu i rekreaciji, njegujemo zdrave navike, kao i tehnike opuštanja tijela i misli, hranimo se zdravo i nastojimo održat tijelo zdravim iznutra i izvana. U tom kontekstu yoga je povezana s masažom kroz holistički pristup brizi o tijelu. I yoga, kao i masaža održava tijelo zdravim, a na taj način direktno utječe na sveukupno zdravlje organizma

Iva Brnčić: Nisam još upoznala osobu kojoj ne bi trebala kvalitetna masaža, a s obzirom da se ljeto bliži savršeno je vrijeme za anticelulitne masaže i depilacije.

Kvarnerski: Nudite i edukaciju?

Iva Brnčić: Da, u salonu osim tretmana tijela radim i edukacije iz područja anti-celulitnih masaža i to maderoterapije i cupping masaže, koje su se pokazale najučinkovitije za rješavanje problema narančine kore i svih nuspojava vezanih uz nju.

Kvarnerski: Za kraj kažite nam nešto o ponudama koje se kog vas mogu očekivati.

Iva Brnčić: Tokom lipnja imamo akcije vezane uz najaktualnije teme, a to su definitivno anti-celuline masaže i depilacije, 20% popusta na anti-celulitne pakete i 20% popusta na prvi tretman depilacije. Uz mene u salonu radi i moja djelatnica koja se školovala na wellness akademiji i na koju sam prenijela svo svoje znanje i iskustvo te skupa sa mnom uspješno provodi sve tretmane. Situacija sa koronom malo nas je usporila, no s obzirom da je ponuda salona koncipirana kao njega tijela i briga o zdravlju, vjerujem da ćemo se znat nosit sa teškoćama uzrokovanim ovom situacijom.

Salon se nalazi na adresi trg M. Tita 9, u strogom centru Matulja (zgrada Erste banke, II kat), a termin se može rezervirati na 095/5780703.

(Razgovarala Mirela M.)