Rab postao kulisa za novi spot mlade zvijezde

11. lipnja 2021. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

Fran FM polako ali uspješno korača estradnim nebom. Nakon singla „Influencerica“ objavljena je nova pjesma „Me gusta“.

 Ovaj puta njegovu pjesmu potpisuje dobro poznati dvojac Antonija Šola i Mario Regelja. Za aranžman i produkciju bio je zadužen Luka Kovačić.

 „Suradnja s Antonijom i Marijom bila je sjajna. Oni su profesionalci i sve smo s lakoćom odradili. Sretan sam što kao mladi glazbenik imam priliku surađivati s provjerenim autorima koji imaju bogato iskustvo u stvaranju hitova. Stoga i vjerujem u ovu pjesmu i nadam se da će mnogima obilježiti ovo ljeto“, kazao je Fran FM.

 „Dva dana smo uistinu uživali. Snimali smo na različitim lokacijama, a u svemu nas je podržao i restoran Plaža kojem se zahvaljujem na susretljivosti zbog koje smo sve odradili s lakoćom. Sve je snimano pod redateljskom palicom Matije Škalića što me iznimno veseli jer je riječ o mladom i talentiranom redatelju koji je snimao za brojne glazbenike“, otkriva Fran FM.

 Rab je otok koji ovaj glazbenik voli već godinama i rado tamo ljetuje pa je stoga i poželio da upravo ovo mjesto krasi njegovu novu pjesmu. Kako je to izgleda pogledajte  OVDJE