RAB – OD SLJEDEĆEG PETKA 25.08. VIDIMO SE PONOVNO NA KANTUNU

18. kolovoza 2017. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

Rab

Rab

RAB – Nakon izuzetno uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, nova kulturno-turistička manifestacija KANTUNI – ponovno je s nama! Od petka 25. sve do utorka 29.08. – svakoga dana od 19:00 do 01:00 sati – vidimo se ponovno na KANTUNU! Ništa ne govori bolje o uspjehu nove kulturno-turističke atrakcije otoka Raba, od pozitivnih komentara brojnih posjetitelja i njihovih zahtjeva da se što prije susretnemo opet na “Kantunu”. Niti sami Rabljani ne skrivaju oduševljenje kantunima svojega grada, kao što u komentaru u knjizi dojmova piše jedna Rabljanka: “Rodila sam se na Rabu, na Pjaceti, davne 1962. godine, ali nikada nisam doživjela Rab koji volim svim srcem, baš ovako prekrasnog i punog baš tog šarma koji ste nam Vi donijeli. Hvala Vam od srca”. A oduševljenje dijele i brojni gosti: “Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna!”, jednostavno i direktno zaključuju posjetitelji iz svjetske turističke metropole – Verone!

Direktorica Turističke zajednice grada Raba Ivana Matušan zbog svega toga ne krije zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem “Kantuna”, uvjerena kako je upravo ovakav originalni i autohtoni pristup pravi put u promišljanju destinacijskoga menadžmenta i motiviranju gostiju na dolazak na Rab.

Pohvale “Kantunima” upućuje i direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov koja je tijekom manifestacije u lipnju boravila u Rabu, a rapski gradonačelnik Nikola Grgurić ističe uvjerenje kako će ovaj kulturni i turistički proizvod biti “zalog da se za otok i grad Rab čuje još više i da postane poželjna turistička destinacija i sredina za život”. Manifestaciju “Kantuni” prepoznala je ove godine i Hrvatska turistička zajednica, podržavši projekt u sklopu natječaja za turistička događanja u 2017. godini.

“I što vam onda preostaje drugo, nego od 25. kolovoza doći na Rab, doživjeti “Kantune” i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija starog grada – poručuje Vedran Galić ispred G.A.D. PRODUKCIJE i njena tima KULTUR specijaliziranog za projekte u kulturnom turizmu i destinacijskom menadžmentu, agencije koja je u svim segmentima osmislila ovaj originalni kulturno-turistički koncept te ga s puno strasti, u vrlo zahtjevnoj organizaciji, predstavila posjetiteljima”, navode organizatori.

“Puno je stoga razloga da nam se od 25. kolovoza pridružite na Rabu, gdje vas na svakom “kantunu” očekuju posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji. Najkraće rečeno: autohtona i posebna, najbolja urbana zabava! A kada tim jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo i prvorazredne glazbenike od sjajne pjevačice Ive Smojver, preko fantastičnoga vokala Matije Cveka sve do prave mediteranske fešte latino sastava Caiman Verde, nema sumnje:
Od 25. do 29. kolovoza uživajte “od kantuna do kantuna”, jer provod je zagarantiran!”, ističu.

* Kantun = reg. ugao ulice, kut sobe. tal. cantone

TKO JE TKO U PROJEKTU “KANTUNI”

Kantuni / Corners zaštićeni su kulturno-turistički projekt G.A.D. PRODUKCIJE i njena tima KULTUR specijaliziranog za projekte kulturnog turizma i destinacijskog menadžmenta.

Odvija se u javnim prostorima grada Raba, uz partnersku podršku Turističke zajednice Grada Raba i potporu Hrvatske turističke zajednice.