PRIZNANJE LOŠINJU – Britanski Daily Mail pun hvale za lošinjski hotel Bellevue

8. studenoga 2018. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

Hotel Bellevue u uvali ČikatMALI LOŠINJ – Nakon britanskog Voguea, Telegrapha i američkog FW&T Magazina, ljepota i ponuda uvale Čikat u Malom Lošinju oduševili su i Daily Mail, jedan od najčitanijih britanskih medija kojega dnevno prati više stotina milijuna ljudi diljem svijeta. Poznati novinar Adrian Chiles, čija je majka rodom iz Hrvatske, posjetio je uvalu Čikat i ostao oduševljen hotelom Bellevue 5*, kojega preporuča kao idealno mjesto za potpuni odmor.
Britanski novinar hotel Bellevue opisuje kao čudesan spoj svjetla i prostora s kakvim se još nije susreo nigdje u svijetu, a naročito ne u Hrvatskoj. Posebno ga se dojmio mir i osjećaj opuštenosti koji vladaju u uvali i samom hotelu te izostanak gužve, koja je prema riječima autora, zaštitni znak hrvatskog turizma u ljetnim mjesecima. Ističe kako to u Bellevueu nije slučaj, jer od samog ulaska u prostrano predvorje pogled kroz hotel na borove iza kojih se prostire more stvaraju očaravajući doživljaj opuštenosti.

Poseban utisak na autora, koji Hrvatsku posjećuje od malih nogu, ostavili su prilaz plaži i ulaz u more ispred hotela Bellevue. Piše kako je, iako bogato razvedena, Hrvatska obala u velikoj mjeri stjenovita i često neprikladna za ulazak u more, no da je napokon pronašao savršen ulaz u nevjerojatno plavetnilo Jadrana. Za ulazak u nevjerojatno bistro more, kako kaže, potrebno je samo ispružiti nogu i zakoračiti.
Najavio je kako će se u hotel Bellevue od sada vraćati svake godine, a čitateljima sugerira posjet hotelu jer ih očekuju brojni sadržaji poput unutarnjih i vanjskih bazena, wellnessa, sjajne gastronomske ponude i vrhunske usluge ažurnog, ljubaznog i mladog osoblja hotela.
Hotel Bellevue 5* dio je hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas te omiljeni odabir brojnih gostiju koji preferiraju sofisticiranu udobnost i vrhunsku uslugu u prozračnoj atmosferi hotela jedinstvene arhitekture. Da je riječ o jednoj od najprestižnijih ponuda na jadranskoj obali svjedoče sami gosti koji su Bellevue proglasili najboljim hrvatskim hotelom te najboljim luksuznim hotelom u Hrvatskoj na TripAdvisoru u 2017.
(kv)