Privremeno zatvaranje dionice Ulice Tijani za sav promet

15. ožujka 2022. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

Ulica TijaniOd utorka, 15. ožujka od 9 sati do četvrtka, 17. ožujka u 23 sata zbog sanacije kolnika bit će za sav promet zatvorena dionica Ulice Tijani od kućnih brojeva 24 do 26.

Rijeka plus ističe kako će vozači koji svojim vozilima prilaze zoni radova biti obaviješteni o privremenoj regulaciji prometa te će biti postavljeni obilasci „Rijeka Istok“ i „Sveti Kuzam“.

U navedenom periodu linije 25 i 26 Autotroleja prometovat će privremenim trasama, a u promet će biti uključena i linija 9.

Lokacija izvođenja radova u ulici Tijani

Linije 25 i 26 u polasku s Delte prometuju redovitom trasom do stanice Sveta Ana odakle se uključuju: Franje Belulovića – Ul. dr. Zdravka Kučića – D404 – izlaz Bakar – čvor Sv.Kuzam i dalje redovitim trasama.

U povratku za Rijeku prometuju redovitim trasama do raskrižja Škrljevo/Sv.Kuzam odakle se uključuju: čvor Sv.Kuzam – izlaz Draga – D404 – izlaz Vežica – Ul. dr. Zdravka Kučića i dalje redovitim trasama. U povratku za Rijeku na privremenoj trasi za ukrcaj i iskrcaj putnika u funkciji je stajalište Z.Kučića III.

Na trasi radova ukidaju se stajališta Tijani pržiona kave, Tijani i Sv. Kuzam.

Na privremenoj trasi za vrijeme radova prometovati će linija 9 od stajališta Sveta Ana do stajališta Draga Sv. Jakov u periodu od 5.30 do 22.30 sati.