POVIJESNI PORAZ RIJEKE 2:7 PROTIV DINAMA. MIŠKOVIĆU, KOLIKO JE SATI?

13. studenoga 2022. | Kategorija: Sport
Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst "net Emil Frey Auto Centar C KIMI COMMERCE NCL JAKO Centar ××× RIJ RIO a ERSTE Bank NOVI LIST KO SAVA SPINA JAKO Metronet SAV"SRAMOTA – Još jedna sramota. Dok ovo pišemo je 0:4 za Dinamo na Rujevici.
J. Mišić 2′, M. Oršić 13′, D. Špikić 27′, M.Oršić opet… vjerovatno će biti toga još. Samo je pitanje koliko. Završilo je 2:7 ! To je jedan od najvećih povijesnih poraza Rijeke.
Uopće nećemo govoriti o utakmici, tko je kako igrao, tko je dobio žuti, a tko crveni karton. Kako je sudio sudac itd. Ovo što smo gledali ne zaslužuje analizu utakmice jer se sve može reći u nekoliko riječi: ovi na terenu u dresu Rijeke (ne zaslužuju ni da ih se naziva igračima) apsolutno nedorasli prvoj ligi!
Sada će svi tražiti žrtveno janje u treneru, ali treba jasno i glasno reći: trener Rijeke nije kriv, već je to onaj tko je doveo nesposobne amatere u dres NK Rijeke i poslao ih na teren.
Trener može biti najbolji na svijetu, ali ukoliko nemaš igrače, već ove nedorasle amatere nema tu pomoći. Novi trener? I što s tim? Opet isti amateri na travnjaku, opet isti porazi i sramote.
Rijeci ne trebaju promjene trenera, Rijeci trebaju nogometaši !!!
Zašto Mišković to ne “vidi”, ne znamo. Ili vidi, ali je nešto drugo cilj. Koliko je sati, Miškoviću? Koliko je sati?