Povežimo se baštinom: Natječaj za produkciju promotivnih videa

20. siječnja 2022. | Kategorija: Bijela kronika

Turistička zajednica grada Rijeke objavila je natječaj za produkciju promotivnih videa u sklopu EU projekta „Povežimo se baštinom“.

Radi se o javnoj nabavi, na koju se mogu javiti gospodarski subjekti koji ispunjavaju uvjete natječaja, između ostaloga moraju potvrditi sposobnost predloženog stručnjaka redatelja dostavom portfolija radova lili potvrde o članstvu u jednoj od strukovnih udruga.

Provedbom projekta “Povežimo se baštinom” nastoji se razviti prepoznatljiva i jedinstvena kulturna baština urbanog područja uz poticanje turističkog razvoja temeljenog na načelima održivosti.

Turistička zajednica grada Rijeke jedan je od partnera na projektu Povežimo se baštinom i nositelj je radnog paketa „Promidžba i vidljivost integrirane turističke destinacije“. Cilj radnog paketa „Promidžba i vidljivost integrirane turističke destinacije“ je čim širi krug zainteresirane javnosti upoznati s tijekom projekta i njegovim rezultatima, širiti znanje, doseći osviještenost različitih ciljnih skupina, utjecati na njihovo ponašanje i mišljenje o mogućnostima kulturne i prirodne baštine te mijenjati njihov pristup i odnos prema njima.

Više informacija i dokumentacija o objavljenom Pozivu za Nabavu 31 – grupa 5 može se pronaći na mrežnoj stranici Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Podsjetimo, Turistička zajednica grada Rijeke otvorila je još jednu nabavu u sklopu EU projekta „Povežimo se baštinom“, a tiče se natječaja za fotografiranje i otkup fotografija.

Projekt „Povežimo se baštinom“ okuplja 13 fizičkih lokacija kulturne baštine karakteristične za svako lokalno područje uključeno u projekt: Rijeku, Mošćeničku Dragu, Lovran, Kostrenu, Čavle, Viškovo, Klanu, Opatiju, Kraljevicu i Kastav. Izgrađeni ili revitalizirani objekti će kreirati mogućnost jačeg turističkog, gospodarskog i regionalnog razvoja temeljenog na kulturološkom identitetu područja Urbane aglomeracije Rijeka.

Ukupna vrijednost projekta „Povežimo se baštinom“ je 76.328.201,95 kuna, od čega bespovratna sredstva iznose 36.369.926,74 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa konkurentnost i kohezija, putem mehanizma Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU mehanizma), kojem se podupiru projekti gradova i općina okupljenih u urbane aglomeracije.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone