OVE SUBOTE NA PLATKU SNOWBOARD SESSION

1. ožujka 2022. | Kategorija: Bijela kronika

Snowboarder having fun at ski resort, skiing over the mountainKVARNER – Ove subote, 5. ožujka, na Platku će se održati Platak Snowboard Session. Osim u dobrom vremenu, spremnim stazama, posjetitelji „brda uživanja“ moći će uživati u atraktivnim snowboarderskim akrobacijama.

Ovaj tjedan na dnu staze Radeševo traju pripreme za prvi Platak Snowboard Session, međunarodno natjecanje u snowboardingu koje zajednički organiziraju Snowboard klub Nine i Primorsko-goranska županija.

Organizatori Platak Snowboard Sessiona pripremaju za sve ponešto – za najmlađe dječju snowboard stazu na kojoj će uz instruktore moći napraviti svoje prve pokrete na snowboard dasci, zabavno-glazbeni program za nešto starije uz samu stazu te atraktivno natjecanje na big air skakaonici. I naravno, afterparty nakon proglašenja.

Sve će početi već u 11 sati, kada kreće trening za natjecatelje. Zatim od 12 do 14 traje kvalifikacijska runda tijekom koje natjecatelji imaju neograničen broj pokušaja da impresioniraju suce koji će ocjenjivati njihove vještine i izaberu one koji će se plasirati u finalnu rundu koja počine u 14:15. Nakon još sat vremena skokova saznat ćemo tko su najbolji natjecatelji te kako će biti raspoređen nagradni fond od 520 eura.

Samo natjecanje neće ometati uobičajene aktivnosti na Platku, tako da će posjetitelji moći koristiti sve staze, žičare i druge usluge na Platku kao i svakog dana.

Platak Snowboard Session organizira Snowboard klub Nine uz podršku Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice Kvarnera.