Otvorene prijave za besplatne radionice o Crowdfundingu za nezaposlene građane

23. siječnja 2022. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
crowdfunding radionice 2022_EFRI

RIJEKA – U sklopu projekta Inclusion through CrowdFunding (“InCrowd”) na Ekonomskom će se fakultetu početkom veljače održati besplatne radionice na kojima će građani moći naučiti više o Crowdfunding platformama i kampanjama.

Radionice su namijenjene mladim ljudima između 18 i 30 godina, neovisno o stupnju obrazovanja koji nisu u sustavu redovnog školovanja i nisu trajno zaposleni, a imaju poslovni plan koji bi željeli pretočiti u poslovnu ideju.

Polaznici radionica imat će priliku naučiti kako strukturirati svoju ideju i pretvoriti je u poslovni projekt, kako izraditi financijski plan, postaviti kampanju, odrediti komunikacijske smjernice prema ciljanim skupinama te kako prikupiti financijska sredstva za provedbu poslovnog plana.

Najbolji polaznici imat će priliku sudjelovati na međunarodnoj akademiji o Crowdfundingu koja će se održati u Padovi u drugoj polovici ove godine.

Prijave za sudjelovanje otvorne su do 29. siječnja ili do popunjenja mjesta, a broj polaznika ograničen je na 35 sudionika.

Više informacija o programu dostupno je na web stranici Ekonomskog fakulteta.