OPATIJA – Višestruki dočeci Nove godine u Opatiji

29. prosinca 2019. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

vatrometOPATIJA – U utorak, 31. prosinca, najmlađi posjetitelji Opatije prvi imaju priliku dočekati Novu godinu na Ljetnoj pozornici uz popularno klizalište „Ledena čarolija“. Prigodni program počinje u 11 sati uz veselo društvo kostimiranih animatora i uličnih umjetnika koji će, uz nezaobilaznu pjesmu i ples, mališane zabaviti raznim igrama, radionicama oslikavanja lica i akrobacijama. Nakon uzbudljivog odbrojavanja do 12 sati praćenim vatrometom šarenih balona, zimske radosti nastavit će se na klizalištu uz primamljivu ponudu toplih napitaka i slatkih zalogaja na adventskim kućicama.

U 22 sata na pozornicu uz klizalište penju se Dellboysi čiji će raspoložen nastup ispunjen zvukovima rocka, countryja i rockabillyja posjetitelje Ljetne energično uvesti u Novu godinu.

Na središnjem dočeku na Tržnici od 22 sata, Opatijci i njihovi gosti će najluđu noć u godini doživjeti uz zvukove Queen Real Tribute i ABBA Real Tribute Banda kojima Opatija odaje počast legendarnim glazbenim sastavima, velikanima rocka i najpopularnijoj pop grupi svih vremena.