OPATIJA / KRK – KRALI KATALIZATORE

7. siječnja 2020. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab
 • Slika /vijesti/2019/Katalizatori%20(2).jpg

  Kaznenim djelima oštećeni su hrvatski državljani, vlasnici  obrta za oko 60. 000 kuna. Dio otuđenih predmeta pronađen je i vraćen vlasnicima.

  OPATIJA / KRK  – Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 32, 38 i 52 godine. Dvojicu hrvatskih državljana, starosti 32 i 38 godina policija sumnjiči da su tijekom prosinca prošle godine u više navrata provalili u prostore s auto-otpadom na širem području Matulja te u nekoliko mjesta na području otoka Krka. Iz navedenih prostora demontirali su i otuđili dijelove ispušnog sustava,   odnosno nekoliko desetaka komada katalizatora. Kaznenim djelima oštećeni su hrvatski državljani, vlasnici  obrta za oko 60. 000 kuna. Dio otuđenih predmeta pronađen je i vraćen vlasnicima.
  Po završetku kriminalističkog istraživanja dvojica hrvatskih državljana, starosti 32 i 38 godina kazneno su prijavljeni za osam teških krađa, od kojih jednu u pokušaju.
  Hrvatskog državljanina, starosti 52 godine policija sumnjiči da je otkupljivao spomenute katalizatore iako je znao da su otuđeni te je kazneno je prijavljen za pet kaznenih djela prikrivanja.

 • Slika
 • Slika
 • Slika
Slika /vijesti/2019/Katalizatori%20(2).jpgSlika Slika Slika