ODUŠEVIO – Marko Škugor moćnim vokalom osvojio opatijsku publiku

17. kolovoza 2020. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Koncert Marko Škugor, LjeOPATIJA – Marko Škugor sinoć (16. kolovoza) je samostalnim koncertom na Ljetnoj pozornici u Opatiji donio dašak romantičnog mediteranskog zvuka u Opatiju.

Tijekom dvosatnog nastupa, Škugor je izveo nekoliko vlastitih pjesama i obrada poznatih ljubavnih balada, opernih i dalmatinskih uspješnica koje generacijama osvajaju srca publike. Emotivnu izvedbu nadarenog Šibenčanina dobro raspoložena publika redovito je nagrađivala spontanim aplauzom, a njegove izvanredne glasovne mogućnosti učinile su ovu večer pravom glazbenom poslasticom za pamćenje.

Nakon Škugora, na Ljetnoj pozornici nastupit će i jedan od najposebnijih izvođača hrvatske glazbene scene, Massimo, 29. kolovoza, no prije njega, mališani će još jednom imati priliku za druženje, 22. kolovoza, na predstavi „Tarzan“ zagrebačkog Kazališta Tvornica lutaka. „Tarzan“ je priča o izdržljivosti, upornosti i hrabrosti, o ljudskosti i simbiozi čovjeka i prirode – vrlinama koje će nove generacije djece koje odrastaju uz računala prepoznati u glavnom liku.

Više informacija o programima na Ljetnoj pozornici pogledajte na www.festivalopatija.hr