Odgođena utakmica Rijeka – Osijek, novi termin 8. prosinca

31. listopada 2021. | Kategorija: Sport
Rujevica

Rujevica

SPORT – Utakmica 14. kola Hrvatski telekom Prve lige između Rijeke i Osijeka što se trebala odigrati u nedjelju 31. listopada na stadionu HNK Rijeka odgođena je zbog pojave koronavirusa u redovima NK Osijek.

Ulaznice kupljene za utakmicu 31. listopada vrijedit će i za novi termin odigravanja utakmice 8. prosinca u 17 sati. Sve upite vezano za ulaznice možete poslati na podrska@nk-rijeka.hr

U obrazloženju odluke Hrvatskog nogometnog saveza stoji da je NK Osijek dostavio zahtjev za odgodom utakmice 14. kola HT Prve lige Rijeka – Osijek zbog pojave i za sada potvrđene zaraze COVID-19 u momčadi među pet (5) standardnih igrača za koje je priloženo dostavljena dokumentacija od strane klupskog liječnika s pozitivnim nalazima testova igrača.

Sukladno odredbi članka 4. Propozicija natjecanja kojim je određeno da se pravo na odgodu utakmice na najmanje deset dana ostvaruje ako klub ima najmanje pet igrača zaraženih ili u izolaciji, na osnovu dostavljene dokumentacije donijeta je odluka o odgodi utakmice.

Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja odgođena utakmica odigrati će se u prvom mogućem slobodnom terminu, a na osnovu potreba ugovornog partnera za TV prava HT Prve lige i mogućnostima.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone